healthblog

Bilo je to dobra vožnja – relativno jednostavno i do točke.

Bilo je to dobra vožnja – relativno jednostavno i do točke.

Sutra ću ga se sjetiti zbog zabavnog iskustva i vratit ću se mojim uobičajenim navikama.

Bila je to slatka noć, vidimo se sutra!

Scone zahtjev

O da, govoreći o slatkim stvarima, želim napraviti pogače. Mršava engleska vrsta. Ali želim ih učiniti dovoljno zdravim kako bih mogao uživati u njima za doručak ili kao zalogaj bez osjećaja kao da jedem maslac i tešku kremu. Želio bih koristiti pametnu ravnotežu i brašno od tijesta od cijelog pšenice, ako je moguće. Bilo kakve ideje ili preporuke !?

Više postova iz Kath:

Datum ručka!

Mogli biste prepoznati Kate + Matt iz ovog posta – Matt je iznenadio Kate s a Kerf rođendan viče prošle godine. Bili su u gradu ovog vikenda na bijegu, a danas smo se sreli na ručku u pekari.

tako zabavno da ih osobno upoznam. [A oni su zaista još jedna Katherine i Matt!]

Prethodno sam otišao na pumpanje. Razmišljao sam da ne idem danas, ali to je jedna vježba u cijelom tjednu koju mrzim propustiti! Volim vidjeti sve svoje prijatelje i to je moj najbolji (tj. Najteži i najučinkovitiji) vježbanje u tjednu. Bilo mi je drago što sam otišao! Nadajući se da ću ići još jednom i da ću ići gotovo svaki tjedan trudnoće, iako je u redu s susretom ako beba želi doći rano i natjerati me da propustim nastavu sljedeći tjedan

ovo!

Za ručak sam imao pola pimento sira + sendvič od šljive i ploče tofua sa strane za malo dodatnog proteina

moj omiljeni sendvič!

A za desert dijelili smo ovaj ooey, gooey cosmic brownie četiri načina. Dakle, danas!

Razgovarali smo dugo prije nego što je drugi K+M morao krenuti na cestu.

a zatim je ovaj K+M krenuo prema liječniku! Malo više napretka (!) Na strani efekata, ali ništa što bi sugeriralo rad nije neizbježno.

Imam tonu e -mailova koje ću se nadoknaditi da sam cijeli dan bio daleko od svog stola. Odbijat ću se na svojoj loptu za vježbanje dok reagiram!

Više postova iz Kath:

Moj užurban dugi dan bliži se kraju. Ali dobar u tome. Većinu svog popisa obveza obavio sam, uključujući bonus čišćenja kuhinjskih podova nakon večere.

Danas popodne Fairy Larabar Blog poslao je prekrasan okvir zabave! Plus majica !!! Jedva čekam da se kopam u njima. Koliko god volim žitarice, jogurt, voće + pb za grickalice, moram početi jesti barove !! Imamo tonu u toliko fantastičnih okusa i oni su prava hrana!

Nastavljajući temu larabar, odlučio sam isprobati Jamfranka za užinu !! Ručak me je jako dobro držao i samo mi je trebalo nešto stvarno malo. Dobio sam ovog tipa zajedno s nekoliko drugih okusa u Megan’s Giveawayu !!

Bilo je prilično dobro! Volio sam veličinu i uživao u hrskavim dijelovima. Mislim da su ovo bolje za djecu jer sam samo želio “odrasli okus” Larabara! Kada će Larabar učiniti svoje mini barove na prodaju !!!!!!

Večera večera bila je domaća pizza – solo! Kao što sam već spomenuo, suprug je radio do 8 (upravo je stigao kući i otišao ravno u krevet!), Pa mi je od vikenda ostavio malo tijesta da se igram s večeras.

Bio sam prilično loš u tome da se tijesto izvadi u pizzu. Radio sam ga 10-15 minuta i jednostavno ga nisam mogao dobiti veći od palačinki. Tako je bilo više poput pizze veličine muffina! U tavi sam skuhao neke gljive i Bell Pepper, unaprijed kuhao koru i prelila je s malo isjeckanog sira i plavog sira (još uvijek radim na tom ogromnom bloku koji sam dobio u BJ-u!) Pizza je bila ukusna, a kore je bila Vrlo tijesto i savršeno. Kome treba umak!? Bilo mi je previše boli, pa sam samo otišao bez.

Sa strane napravio sam lijepu salatu s Romaineom, više Bell Pepper + Shroom, mrkva, sjemenki pom -a i Annie’s preljev.

Delish!

Imao sam Samo jedan sitni zalogaj bundeve kore za desert –

Off da se nadamo da ćete se okupati i pročitati! Trebao bih proučavati, ali na to!

Više postova iz Kath:

Najteži dio mog tjedna je uvijek pokušati odlučiti želim li prvo ili drugo vježbati u subotu i nedjelje. Mozak mi je uvijek podijeljen 50/50. Nadao sam se da ću prvi put trčati, jesti se na drugo mjesto, ali “Poriv” nije došao trčati kad sam ustao (sinoć sam mi je kirurška stopala bila bolna od flapova) pa sam umjesto toga odlučila jesti. Uvijek više volim da prvo vježbam, ali vikendom je lijepo imati pauzu i osjećati se lijeno jesti u pidžami.

Probudio sam se sanjajući da kupujem u skladištu Whole Foods! Bilo je reda granola dasaka iz svih različitih desetljeća, uključujući tone umirovljenih okusa, poput maslaca od kikirikija !! Bila sam tako ljuta kad sam se probudila jer sam htjela završiti san, koji će završiti doručkom od tamošnjeg terena za hranu koji je imao jogurt i granola daske. Dakle, bilo je samo logično da sam danas imao neku granolu dasku za doručak!

Pretvorio sam je u razdvajanje banane!

Stavio sam pola velike banane na dno i prelivao je s tim Uobičajena 1/3 šalica pripremljena mješavina zobi (s bobicama kamut i lanom), granola daska, pb + j.

Gotovo uvijek pripremam svoju zobenu pahuljicu s bananom u njoj od početka. Primijetio sam nekoliko puta kad sam ostavio bananu da zob kuha potpuno drugačije. Mlijeko postaje sav pjenast i ključa (i počinje gorjeti na dnu) mnogo brže nego kod banane u njemu. Zanimljiva znanost o hrani!

Također sam popio kavu od 2/3, 1/3 kave. Bi li ovo bio kafić au lait?

Imam tonu da se danas ostvarim za nadolazeći tjedan, koji uključuje:

glavni mikro test (za koji sam potpuno nespreman) a Mikro laboratorijski test – i u srijedu navečer. Glavni zadatak plana obroka dospijeva za hranu (moram ovo završiti danas ili sam zeznut) 2 kratka papira i skupa pitanja za prehranu u životnoj opremi (20 pitanja) u kvizu Organica U Organic u petak u petak, laboratorijski laboratorijski pisani laboratorijski izvještaj i sve uobičajene čitanja udžbenika, u četvrtak navečer imamo aukciju pogodnosti!

ahhhhh!

Više postova iz Kath:

Dobar dan! I imao sam prilično dobro jutro. Završio sam jelovnik za svoj restoran ( uvijek Počnite s izbornikom!). Moj se restoran zove Earth & Ocean i to je hibridna morska hrana i vegetarijanski bistro. Jelovnik ima pregršt predjela, tona salata (s zaista zabavnim preljevima poput đumbira od tune od tune i javorovog glaziranog tempeha!), Popis “s zemlje” i popis “s oceana”. I naravno, deserti, uključujući S’Mores i OatMeal Creme Brulee! (Morao se tamo uklopiti nekako

ovo!) SOOOOOO ……. Zabavni dio je gotov. Sada se moram preseliti u izgled, dizajn i opremu, što neće biti lako.

Išao sam trčati u podne kako bih upisao sunce. Oko 5,5 milje u nekim našim susjednim četvrtima. Bila je to dobra vožnja – relativno lagana i do točke. Vraćam svoju oštrinu na okus zamrzivača iz zgodne zobene pahuljice – držao me je do 2:00 !! ??! ??! Nevjerojatno.

Za ručak sam imao ostatak tofua na velikom žetvi visokih pet vlakana s senfom i nekim umakom od zemlje.

al u Country Bobu poslao mi je dvije boce ovog svenamjenskog umaka da isprobam, i to je vrlo dobro !! To je zaista sjajna mješavina za roštilj umak – savršena ravnoteža tanga, dima i začina. Zapravo više volim u umaku od kosti Suckin. Prvo sam otvorio začinjeno jer sam djelomičan za Spice, ali imamo i redovito. Obožavam BBQ umak!

Stavio sam još umak na nekoliko povrća –

Također sam imao pola grejpa (štedeći drugu polovicu za sutrašnji ručak, jer smo niski na voću )

Mala šaka Marijinih krekera, koje nisam imala u godinama.

I zaokružiti obrok: 1/2 šalice tj grčkog jezika s malo granole od borovnice, pola velike banane i malo kokosa.

Svi sastavljeni:

i posljednji, ali svakako ne najmanje bitno, komad Cadburyja koji je izvođač mojih roditelja vratio moju mamu iz Engleske preko Božića! Vjerojatno jedina mliječna čokolada za koju smatram da vrijedi spuštanje dolje

Natjecanje u zemlji !!

Country Bob je ponudio da vam pošalje dvije dvije boce umaka! Ostavite komentar za ulazak i nasumično ću odabrati pobjednike da sutra objavljuju s doručkom. Sretno!

Vidimo da ste za večeru.

Više postova od Kath:

nas troje smo ovdje !!!! Još tri za dolazak 🙂

Moj let je bio na vrijeme (rano !!), a Jenna i ja smo stigli u roku od 4 minute jedni od drugih. Pojeo sam doručak odmah nakon što smo se poletjeli u 8:00

Maslac od lješnjaka + Rhubarb od đumbira Raspberry na Dakoti

i trešnje! S mojom knjigom Housekeeping da ne mogu u potpunosti cijeniti jer je moj um ovih dana toliko zauzet.

Jenna i ja smo se kretali podzemnom željeznicom u Bostonu svojim koferom od 45 kilograma i na vrijeme stigli do Radissona. Oboje smo bili gladni i nakon što smo provjerili naše sobe, koje su tako lijepe (!!), upoznali smo Tinu i prošetali ručkom u Piattini.

U ovom gradu ima toliko lijepih 26 godina!

larbs i matt su čekali kad smo stigli! (Oboje su ovog vikenda izvan grada, tako da nisu mogli doći na samit 🙁)

Dočekali smo se s ogromnom košaricom božanskog žvakaćeg kruha

Imao sam pola kriške pola kriške –

Matt i ja podijelili smo salatu i sendvič (volim dijeljenje – hvala Matt!)

Salata od badema prije nego što sam Mattu dao svoj udio

Nakon

i moja polovica pršuta, mocarela + pesto sendvič, koji je trebao umrijeti za !!

Imali smo vojsku najslađih malih ptica koje su se nadale da ćemo ubaciti dio našeg kruha 🙂

Ručak je bio tako svjež i ukusan. Drago mi je što moram vidjeti L+M, a s njima ću večerati i u nedjelju navečer.

Nakon ručka Tina, Jenna i ja smo se vratili do Radissona, ali nismo mogli pomoći da se zaustavimo u ogromnoj republici banana tražeći prodaju, koja je bila na samom katu

Nema sreće!

Imamo sat vremena da se ohladimo, a onda smo se vratili na neki JP Licks sladoled !! Dobivanje puno hodanja danas – već imam blister!

h stiže danas popodne, a C+M dolaze u 7, a onda svi idemo na večeru !!! Tako uzbuđeni !!

Svatko na području Bostona: Provjerite web stranicu Summit za svečanosti koje nam se možete pridružiti. A mi ćemo uživo strujati cijeli samit u subotu na www.healthylivingsummit.com. Prijavite se u subotu AM!

Više postova iz Kath:

trava je rezana! Ubrzo nakon naših nekoliko kapi kiše, sunce se vratilo u potpunu eksploziju! (Oprosti Bostonci!) Danas sam kosio rekordnom brzinom – oko 45 minuta. Zašto smo ikada gubili vrijeme za spajanje klizanja!?!? Sad mogu ići tako brže. Nakon kose, krenuo sam u petlju od 5K trčanja po susjedstvu, vratio se kući i ispružio se, obavio nekoliko poslova oko kuće (garaža je progutana!) I tuširala se.

Iznenađujuće nisam bio ni taj gladan ručka u 1:30, ali znao sam da sam spreman jesti. Pogotovo kad je ovo izašlo od brojlera!

peciva od kukuruza od jalapena punjena šunkom i čipsle sirom – plus malo engleskog senfa! Britanski 300 -godišnji dobavljač gurmanske hrane Fortnum & Mason ponudio mi je da mi pošalje nekoliko uzoraka svojih najboljih senfova i konzerva. Jedva čekam da isprobam viski i pivo aromatizirane!

Nepotrebno je reći da je ovaj sendvič ljuljao

sa strane, imao sam povrća i napravio novi dip – kozji sir Guac

Upravo sam pomiješao oko 2 žlice avokada i kozjeg sira, omekšanih u mikrovalnoj 10 sekundi, s prstohvatom soli i 2 svježe nasjeckana lišća bosiljka. Bilo je odlično!!!!!!!! Jedva čekam da ga ponovo napravim kad imam još jedan avokado.

Napokon sam imao mršavljenje na njegovoj posljednjoj nozi

Delish!

Moram raditi računalne stvari do večere 🙁

Karen dolazi s nekim Carolina Shrimp!

Više postova iz Kath:

Doma iz mog iskustva savjetovanja o prehrani! Bilo je stvarno cool. Radili smo s ljudima u tvrtki koja se prijavila da vidi dijetetičara, koji radi za zasebnu korporativnu wellness kompaniju. Sjedio sam na dvije od četiri osobe. Ono što je bilo cool je da su oboje bili toliko različiti sa svojim borbama sa zdravom prehranom. I moj Bože, suočavaju se s nekim velikim preprekama – od rasporeda posla do noćne škole do odgajanja djece (i djece njihove djece!). Ali bilo je fenomenalno znati da im dijetetičar pomaže da shvate najbolji način da budu zdravi u svom načinu života.

Otišao sam u removio sastav kliknite resurse teretanu ranije ujutro i proveo neko vrijeme na ET i dizanju utega. Sve je to bio žurba, žurba kad sam se vratila kući, pripremi se i pojedem ručak prije podneva. Smjestio sam se na brzi i lagan punjeni papar i veliku breskvu u Južnoj Karolini i bio sam iza vrata 20 minuta kasnije.

Prilično sam gladovao u 3:45 kad sam napustio tvrtku. Raspravljao sam o jedenju larabara u torbici, raspravljao je o odlasku na Starbucks za Vivanno (imam kupon), raspravljao je o smoothie kralju, ali stvarno je sve što sam žudio bila velika zdjela jogurta + pšenice. Upozorenje štrebera!

Imao sam oko 3/4 šalicu običnog jogurta, četvrtinu šalice pšenice, otprilike još 1/4 šalice organskog jutarnjeg lite za mrvicu i neke borovnice da ga nadopune. Prebrzo je nestalo! Još uvijek se osjećam gladno, ali znam da je to zato što sam previše gladan i još nisam dopustio da mi zalogaj nadoknadi.

Pokupio sam našu sljedeću dostavu CSA na putu kući –

paprike, cucs, tikvice, patlidžan, materi, edamame, ljubičasta okra, zeleni grah i biljke. Prvo ćemo napraviti gazpatcho!

uzvikivanje

Veliko hvala mom čitatelju bloga i prijatelju Geni što mi je poslao neke nove knjige !! Radi u izdavačkoj tvrtki Periodično mi šalje dobro čitanje (i kuharice 🙂)! Marion Nestle je mislio što jesti godinama, a otpor izgleda poput moje šalice čaja! Hvala Gena

Ovo!

Vidimo se da se ubrzo ponovimo s pregledom večere!

Više postova od Kath:

Ovaj post sponzorira American Greetings. Sve misli i mišljenja su moja.

Što radite na Dan oca kada vaš otac živi u drugoj državi? U prošlosti sam mu poslao kupone i poklon bon u pošti koja će se koristiti kad smo bili zajedno ili smo proslavili nekoliko tjedana rano ili kasno na obiteljsko okupljanje. Ali ove godine, nadahnut odjeljkom kartice u Targetu, odlučio sam mu poslati paket u poštu s hrpom malih poslastica.

ovo!

Mazen i to sam imao Mnogo zabavno odabirati kartice zajedno. Naravno, želio je sve superherojske ili kartice s ludim Googley očima, a ja sam bio u potrazi za savršenom porukom iznutra!

Napokon smo odabrali razne karte za sve tate/djeda/ Otac figura u našem životu. Pronašli smo malo za svakoga, od blesavog do sentimentalnog do tematskih Star Wars. Ali u pravom trenutku to znači sve. ” Dakle, istinito s paketom za njegu iznenađenja poslastica koje će mu se svidjeti!

ići s našom karticom, pojavili smo nekoliko trgovina kako bismo prikupili posebne predmete i koji smo mislili da će uživati.

Naš paket je uključivao:

-New Gardinen rukavice i sjemenke za njegov vrt

-virginia kikiriki (on je matica za matice!)

-a noćno vrijeme Čitanje svjetla

-uva boja jela od boje (za birati na ventilatoru vojvode u njemu)

-a kilograma Virginia Coffee

-sardines (voli on njih)

-lokalno izrađena čokoladna toffee

-i slika dijelova cvijeta koji je mazen napravio u školi.

I naravno, oboje smo oboje napisao je na kartici i stavio je na vrh! Pobijedila je Spiderman tema; )

Upozorio sam svog oca da ne čita ovaj post na blogu kako ne bi pokvario iznenađenje!

i glava gore – Target’s Cartwheel App ima 10% popusta na očevu ocu Dnevne kartice Ako krenete kupiti neke!

moj otac kaže zahvaljujući američkim pozdravima za sponzoriranje ovog posta 🙂

Contents

Back to top button